Aan de Frans Halslaan in de gezellige en kindvriendelijke wijk Elsbroek te Hillegom staat deze instapklare gezinswoning met o.a. 3 ruime slaapkamers, een nieuwe keuken en badkamer en een ruime voor- en achtertuin. De Frans Halslaan is een rustige en brede laan met veel groen en voor de woning ligt een kleine kinderspeelplaats. De woning is in 2016 gerenoveerd en ook in de jaren erna heeft er onderhoud plaats gevonden aan de woning.

In 2016 is de woning gerenoveerd. De woning is gestript, er zijn nieuwe vloeren gelegd, de wanden en plafonds beneden zijn gestuct. De kozijnen, deuren en muren zijn geschilderd, er is een nieuw toilet geplaatst, de badkamer is vernieuwd en het dak is geïsoleerd. Vervolgens is de achtertuin in 2017 aangepakt. Hier ook alles eruit en opnieuw aangelegd. De schutting, tegels en kunstgras zijn gelegd en de berging is van binnen en buiten geschilderd, net als het balkon. De keuken is geplaatst in 2018 en in 2019 is de voortuin opnieuw aangelegd. Al met al een instapklare woning in een kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen in de buurt.

Indeling
Begane grond
Groene voortuin op het noordwesten met ruimte voor een zitplek, elektrisch zonnescherm en uitkijk over het speelplein. Entree met meterkast, trapopgang naar de verdiepingen met daaronder een trapkast, toilet en toegang tot de woonkamer. Doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde, brede raampartijen aan beide zijden waardoor heerlijk licht en een open keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken uit 2018 is voorzien van een 5-pits gasfornuis met brede oven (Smeg), afzuigkap, inbouw vaatwasser, en er is plek voor een vrijstaande koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een inloopkast en het 2e aparte toilet. Aan de voorzijde van de verdieping zit een ruime slaapkamer met daarnaast de inloopkast. Aan de achterzijde van de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met daarnaast de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, een heerlijk ligbad met waterjets, wastafelmeubel en toegang tot het balkon.

Zolder
De overloop van de zolder wordt bereikt via vaste trap en biedt toegang tot het washok, een ruime bergkast en de 3e ruime slaapkamer. Aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst voor extra ruimte in de slaapkamer en in het washok.

Tuin
De achtertuin met achterom ligt op het zuidoosten, is bereikbaar vanuit de keuken en is voorzien van bestrating. Er ligt kunstgras en aan het einde staat een geschakelde stenen berging. Aan het einde van de tuin en tegen de woning aan zijn zitplekken gerealiseerd, aan de woningzijde is een elektrisch zonnescherm en er zijn elektrische rolluiken.

Kenmerken
• 3 ruime slaapkamers
• Instapklaar
• Gerenoveerd
• Speeltuin direct voor de woning
• Zonnige achtertuin

Verkoper verteld!