Modern drie kamer appartement met heerlijk balkon op het zonnige zuiden met ruim uitzicht over de groenrijke omgeving! De woning is voorzien van twee ruime slaapkamers, een nette keuken en badkamer, strakke wanden en plafonds, mooie laminaatvloer en moderne, zwarte jaloezieën. Het appartement is gunstig gelegen op de 3e en tevens bovenste etage van het complex, hierdoor heeft u geen bovenburen en heerlijk uitzicht!

Indeling:
Derde etage;
Entree, hal en gang met antracietkleurige plavuizenvloer en meterkast. Aan de linkerzijde van hal bevindt zich de lichte sfeervolle keuken v.v. hoekaanrecht, koel-/ vrieskast, RVS-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en de opstelling van de wasmachine. Aan het einde van de hal vindt u het nette toilet met lichte betegeling. Naast het toilet bevindt zich de moderne zwart/wit betegelde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien een mooie, moderne laminaatvloer en strak gestucte wanden. De grote raampartijen v.v. moderne, zwarte aluminium jaloezieën in de woonkamer bieden schitterend groenrijk uitzicht. De ouderslaapkamer geeft toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning is tevens van ruim formaat en heeft een vaste kast waar de Cv-ketel is opgesteld.

Buiten; een zeer gunstig gelegen zonnig balkon op het zuiden met vrij en weids uitzicht.

De huurprijs bedraagt € 1.150,- per maand en is exclusief gas/water/elektra, en inclusief de servicekosten van € 125,- per maand. De woning is gestoffeerd.

Goed om te weten:
– Modern, goed onderhouden en zo te betrekken
– Moderne, zwarte aluminium jaloezieën in gehele appartement
– Ruim uitzicht en gunstig gelegen op het zonnige zuiden
– Aparte fietsenberging in het souterrain
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Nagenoeg gehele voorzijde van de woning v.v. kunststof kozijnen
– Strak gestucte wanden

Verkoper verteld!