Heerlijk licht en goed onderhouden 3 kamer HOEK appartement met zonnig balkon op het westen! Dit fijne appartement is voorzien van een zeer ruime woonkamer, een nette keuken en badkamer en 2 slaapkamers. Een 3e slaapkamer zou gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.
Rustig gelegen in de groenrijke woonomgeving wijk Elsbroek, nabij wijkpark, kleinschalig winkelcentrum en diverse scholen. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en diverse uitvalwegen.

Indeling:
2e verdieping;
Hal, L-vormige hal met direct aan de linkerzijde een meterkast en entree naar de keuken. De keuken heeft door het hoekraam extra licht inval en is voorzien van een extra vaste kast, 4 pits gasfornuis en de aansluiting voor de wasmachine. De moderne badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling (grijze vloertegels en lichte wandtegels) met douche, designradiator, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is de aan de voorzijde gelegen slaapkamer te bereiken.
Aan het einde van de hal bevindt zich een extra vaste kast en de entree naar de fijne woonkamer met lichte laminaatvloer en strakke lichte muren. Aan de voorzijde is de 2e slaapkamer gesitueerd.

Buiten; een zeer gunstig gelegen zonnig balkon op het westen met vrij uitzicht.
Tevens voorzien van extra bergruimte waar ook de cv-ketel is opgesteld.

Goed om te weten:
– Keurig onderhouden 3 kamer HOEK appartement
– Voorzien van nieuwe cv-ketel (2019)
– Gelegen op de 2e verdieping van het complex
– Rustige ligging in groenrijke woonomgeving
– Zonnig balkon gelegen op het westen
– Het realiseren van een 3e slaapkamer is mogelijk
– De servicekosten bedragen € 150,00,– per maand (incl. erfpachtcanon)
– Van 2019 tot 2022 betaald u een jaarlijkse extra bijdrage van € 120,- voor het onderhoud
– Inpandige berging in het souterrain
– Voldoende parkeergelegenheid rondom het complex

Verkoper verteld!