VRAAGPRIJS VANAF € 325.000,-

Gelegen in het kindvriendelijke “Oude Dorp” van Voorhout treft u deze leuke en uitgebouwde eengezinswoning aan met parkeren op eigen terrein en grenzend aan een speeltuin. De tuin is zonnig gelegen op het Zuidwesten. Verder beschikt de woning over een nette afwerking en 4 slaapkamers.

Voorhout is Centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. De omringende kustplaatsen zoals Katwijk en Noordwijk zijn goed bereikbaar alsmede de stad Leiden. Voorhout beschikt over een uitstekende verbinding met het Openbaar Vervoer waaronder een NS-station.

Indeling:
Begane grond: Parkeerplaats op eigen terrein en berging aan de voorzijde, entree woning met een verruimde hal alwaar de garderobe, modern toilet met fonteintje en meterkast. Toegang tot de uitgebouwde woonkamer met open keuken in U-opstelling. De Keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van vloerverwarming (aangesloten op CV), diverse inbouwapparatuur zoals: inductie kookplaat, afzuigkap, vriezer en koelkast, combimagnetron, oven, carrouselkast en afvallade. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en door middel van een lichtstraat blijft de woonkamer heerlijk licht. Middels openslaande deuren is er toegang tot de zonnige achtertuin welke is gelegen op het Zuidwesten. De achtertuin is voorzien van een achterom.

1e verdieping: overloop, achterslaapkamer met vastbureau en vaste kast , achter-/ouderslaapkamer eveneens voorzien van vaste kast. Beide achterslaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Voorslaapkamer met vast bed met ombouw, vast bureau met wastafel. De gehele verdieping is afgewerkt met een lichte laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet, een wastafel in meubel, design radiator en inbouwspots om het af te maken. Tevens is de badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming.

2e verdieping: overloop met toegang naar de bergvliering, aansluiting voor wasapparatuur, opstelling CV ketel, ruime zolderkamer met dakkapel aan de voorzijde, vast bureau, vaste kast en voorzien van wastafel. De gehele verdieping is afgewerkt met een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– parkeerplaats op eigen terrein
– lichte uitgebouwde woonkamer
– dakkapel achterzijde kunststof

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!