Gelegen in het kindvriendelijke “Oude Dorp” van Voorhout treft u deze leuke en goed onderhouden hoek-eengezinswoning aan met veel parkeermogelijkheden voor de deur. De woning is verder voorzien van een dakkapel op de 1e en 2e verdieping, 3 slaapkamers (4 is mogelijk), nette keuken en een moderne badkamer.

Voorhout is Centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. De omringende kustplaatsen zoals Katwijk en Noordwijk zijn goed bereikbaar alsmede de stad Leiden. Voorhout beschikt over een uitstekende verbinding met het Openbaar Vervoer waaronder een NS-station.

Indeling:
Voortuin, entree, hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de 1e verdieping, toegang tot de tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, onder- en bovenkasten. De woonkamer is afgewerkt met een nette laminaat vloer. De diepe achtertuin is gesitueerd op het Noordoosten en beschikt over een achterom en stenen berging.

1e verdieping:
Royale ouderslaapkamer over de volledige breedte (voorheen 2) aan de achterzijde met dakkapel, dakvenster en vast kast met schuifdeuren. Ruime en lichte voorslaapkamer met naastgelegen moderne badkamer welke is voorzien van een 2e toilet, wastafel in meubel, ligbad met douche garnituur en design radiator. De 1e verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer.

2e verdieping:
Overloop met aansluiting voor de wasmachine en droger, opstelling cv-ketel, toegang tot de 3e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!