Deze tussenwoning is van alle gemakken voorzien, instap klaar en gezinsvriendelijk. De wijk is groen en zeer kindvriendelijk. Uitgebouwd en verbouwd in 2005. Bent u opzoek naar een verzorgde tussenwoning met ruime voortuin en een diepe achtertuin met overkapping, grote stenen berging v.v. electra en dat allemaal nabij het centrum van Noordwijk Binnen? Dan is deze woning misschien wel wat voor u!

Ligging:
In woonomgeving, nabij de winkels gelegen. Aan de achterzijde is het fraaie nieuwbouw project Losplaatskade gerealiseerd. Noordwijk-binnen is op loopafstand en met kleine 10 min fietsen bent u bij de duinen en het strand.

Begane grond:
Entree, zwevend closet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast met meters en aparte garderobe. Aan het einde van de hal bevindt zicht de entree naar de woonkamer. De woonkamer is verbouwd en aangebouwd in 2005, waarbij plavuizen vloeren met vloerverwarming zijn gekomen en een aanbouw van bijna 4 meter. Doordat de woning is uitgebouwd is er een ruime open leef keuken ontstaan. De keuken is v.v. vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron, veel bergruimte, Amerikaanse koel-vries combinatie incl. ijsmachine. De uitbouw verspringt aan de achterzijde waardoor er een kleine overkapping met inbouw spots aan de achterzijde van de woning zit.

1e verdieping:
Aan de voorzijde van de woning is de badkamer (2013) deze is v.v. inloopregendouche, wastafel met meubel, vloerverwarming, mechanische ventilatie en 2e toilet. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 extra ruime slaapkamers welke zijn v.v. screens.

2e verdieping
Aan beide zijde v.v. dakkapel (2016), waardoor er een extra ruime slaapkamer is ontstaan. Daarnaast is er ruimte voor de waskamer met opstelplek voor de CV (2003)

Achtertuin
Achterop het noordoosten gelegen voorzien van grote stenen berging.
Aan de stenen berging zit de overkapping vast, welke is v.v. diverse stroom en lichtpunten. Daarnaast is er een tv aansluiting voor optimaal genot.
Door de diepte van de achtertuin is hier volop de zon aanwezig en heeft u altijd een lekker plekje om te zitten. Door middel van een breed achterpad is de achtertuin makkelijk bereikbaar. Poort deur is verbreed. Ook makkelijk voor bijvoorbeeld een motor.

Bijzonderheden
* Uitgebouwd zeer verzorgd woonhuis
* De gehele begane grond vloer is een betonvloer
* De woning is v.v. hardhouten kozijnen met isolatieglas
* Dakkapellen kunststof HR++
* Buitenschilderwerk: 2018
* De afwerking (onder andere wanden en plafond) zijn zeer fraai en allemaal strak afgestuuct.
* Vrij gelegen met aan de achterzijde nieuwbouwproject Losplaatskade
* Gelegen in woonomgeving nabij de winkels
Overkapping v.v. diverse stroompunten, lichtvoorzieningen en tv aansluiting.

Verkoper verteld!