Dit appartement is ideaal als u op zoek bent naar een ruim appartement gelegen midden in het centrum van Hillegom op een gezellige en fantastische locatie! De winkels en diverse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

– Het bijzondere van dit appartement is dat u het nog geheel naar eigen wens kan aankleden en indelen. Het is tot recent in gebruik geweest als kantoorruimte, maar heeft tevens een woonbestemming.

Het appartement is gelegen op de 2e etage van een representatief appartementencomplex ‘Deltahof’. Vanuit het appartement heeft u een prima en ruim uitzicht over het historische en recent gerenoveerde Mariaplein en o.a. het fraaie kerkgebouw. Heerlijk licht appartement en een zonnig balkon/zitje aan de voorzijde van de woning.

Indeling:
Entree via de fraaie ontvangsthal met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en liftinstallatie.

2e Verdieping:
Entree, hal met toilet en toegang tot diverse ruimtes die nog naar wens kunnen worden ingedeeld en een bestemming aankunnen worden gegeven. Er is toegang tot twee balkons aan de voorzijde van de woning met uitzicht op het Mariaplein.

Berging:
Het appartement beschikt niet over eigen berging op de begane grond. Er is echter wel een overdekte en afgesloten algemene fietsenberging bij het gebouw.

Bijzonderheden:
– De servicekosten bedragen € 154,- per maand, inclusief € 43,- voorschot blokverwarming
– De servicekosten zullen per 1 januari 2021 met 3% verhoogd
– Er is een centrale voorziening voor warm water en verwarming. Jaarlijks wordt hiervoor een voorschot betaald en wordt jaarlijks verrekend
– De exacte appartementsrechtsplitsing wordt nog onderzocht

Verkoper verteld!