Dit appartement is ideaal als u op zoek bent naar een ruim appartement gelegen midden in het centrum van Hillegom op een gezellige en fantastische locatie! De winkels en diverse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

– Het bijzondere van dit appartement is dat u het nog geheel naar eigen wens kan aankleden en indelen. Het is tot recent in gebruik geweest als kantoorruimte, maar heeft tevens een woonbestemming.
– Indien gewenst zou het eventueel tevens in twee kleinere appartementen kunnen worden opgedeeld. Een en ander in nader overleg. Daarbij zou men o.a. kunnen denken aan een dubbel appartement met mantelzorg e.d.

Het appartement is gelegen op de 2e etage van een representatief appartementencomplex ‘Deltahof’. Vanuit het appartement heeft u een prima en ruim uitzicht over het historische en recent gerenoveerde Mariaplein en o.a. het fraaie kerkgebouw. Heerlijk licht appartement en een zonnig balkon/zitje aan de voorzijde van de woning.

Indeling:
Entree via de fraaie ontvangsthal met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en liftinstallatie.

2e Verdieping:
Entree, hal en toegang tot diverse ruimtes die nog naar wens kunnen worden ingedeeld en een bestemming aankunnen worden gegeven. Er is toegang tot twee balkons aan de voorzijde van de woning met uitzicht op het Mariaplein.

Berging:
Het appartement beschikt niet over eigen berging op de begane grond. Er is echter wel een overdekte en afgesloten algemene fietsenberging bij het gebouw.

Bijzonderheden:
– De servicekosten (bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars – VvE) wordt nog nadere informatie over gegeven.
– Er is een centrale voorziening voor warm water en verwarming.
– Daar wordt een voorschot aan betaald welke jaarlijks wordt verrekend.

Verkoper verteld!