In de gezellige woonwijk De Bloem komt een modern en ruim 3-kamer appartement vrij. Met een winkelcentrum op slechts vijf minuten lopen, kun je hier zeker uit de voeten voor de dagelijkse boodschappen. Zowel voor starters als ouderen die wat kleiner willen wonen is dit een prachtige woning, welke direct te betrekken is. Daarnaast is het strand van Katwijk dichtbij, evenals de uitgangswegen richting Amsterdam en Den Haag. U kunt uw auto vrij parkeren voor de deur of op de overdekte privéparkeerplaats onder het pand.

Op de begane grond bevinden zich de brievenbus en bellentableau. Via de trap of lift kunt u het appartement bereiken op de tweede verdieping. De indeling van het appartement is als volgt. De hal grenst aan alle ruimtes, zoals twee slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet met fontein, de meterkast en de woonkamer. De twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement zijn, evenals de rest van de woning, voorzien van een nette pvc-vloer. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is netjes afgewerkt. Deze beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

De woonkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning. Er is een mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren aan de rechterzijde van de woonkamer, mocht daar behoefte naar zijn. De open keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en vriezer en combimagnetron. Deze heeft een strakke en moderne uitstraling. Grenzend aan de woonkamer is er nog een aparte installatieruimte waar de cv-ketel staat (uit 2015) en er een wasmachine aansluiting aanwezig is. Deze kamer is ook te gebruiken als bijkeuken of als extra berging. Aan de achterzijde van de woonkamer is er een gezellig balkon met vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
– Vlak bij een winkelcentrum
– Privé berging en parkeerplaats
– Moderne afwerking
– Mogelijkheid tot derde slaapkamer
– VvE kosten € 112,- per maand

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!