In de gezellige woonwijk De Bloem komt een modern en ruim 3-kamer appartement vrij. Zowel voor starters als ouderen die wat kleiner willen wonen is dit een prachtige woning, welke direct te betrekken is. Met diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum op loopafstand. Daarnaast is het strand van Katwijk dichtbij, evenals de uitgangswegen richting Amsterdam en Den Haag.

De privéberging en parkeerplaats bevinden zich op de begane grond. Met de trap of lift bereik je de derde etage, waar het appartement zich bevindt. In de hal tref je direct aan de linkerzijde een meterkast, berging met wasmachine aansluiting en cv-combiketel, en een separaat toilet met fonteintje. Aan de rechterkant tref je de eerste slaapkamer aan. Deze is ruim en bevat een deur richting het eerste balkon. Hier kun je gemakkelijk met meerdere mensen buiten zitten. De woonkamer grenst aan ditzelfde balkon en heeft twee openslaande deuren naar buiten. In de gehele woning ligt een nette linoleumvloer met houten look. De open, hoogglans witte keuken staat in een ruime u-vorm en bevat diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron, koel/vries combinatie, afzuigkap en een vaatwasser.

Door middel van een tussenhalletje bereik je de badkamer en tweede slaapkamer. De nette badkamer is volledig betegeld en de ruime inloopdouche met regendouchekop zal zeker in de smaak vallen. Daarnaast bevat de badkamer een wastafelmeubel met luxe zwarte kraan en een toilet. De tweede slaapkamer is ook ruim en grenst aan een iets knusser, tweede balkon. Een leuk extraatje: in de Bloem kun je onbeperkt gebruikmaken van de wellness met een Turks Stoombad, Finse sauna, sportschool, zwembad en zonnig terras.

Bijzonderheden:
– Volledig geïsoleerd
– Privé berging en eigen parkeerplaats
– 2 balkons
– Servicekosten actieve VvE € 137,61

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!