Goed onderhouden en nabij winkelcentrum de Lange Voort gelegen 3-kamer hoekappartement met een zonnig balkon (Zuid), kant en klaar én betaalbaar. De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving dichtbij uitvalswegen. Genoeg redenen om deze woning te komen bezichtigen!

INDELING
Begane grond
Centrale entree met bellentableau en via het trappenhuis toegang tot de bergingen en gezamenlijke tuin.

2e verdieping:
Entree, hal welke toegang biedt tot de twee ruime slaapkamers waarvan één aan de voor- en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt thans over een toegang tot het balkon. Verder in de hal een separaat toilet met fontein. Lichte en sfeervolle woonkamer. Door de gunstige hoekligging heeft het appartement een extra zijraam en is daarmee ook erg licht. De afwerking is netjes en verder beschikt het appartement over een groot balkon aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde. De moderne keuken (2017) is van diverse apparatuur voorzien zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, en kastruimte alwaar onder andere de cv-ketel is gesitueerd (2013). Verder beschikt de keuken over een aansluiting voor de wasmachine en toegang tot de moderne badkamer (2013) voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel.

Het appartement is netjes afgewerkt met een laminaat vloer en beschikt van grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas. Het kozijn in de achterslaapkamer wordt naar verwachting in 2020 vervangen door de VVE (kunststof). In 2013 is het appartement voorzien van een nieuwe centrale verwarming inclusief radiatoren.

Bijzonderheden:
– actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. € 146,- incl. opstalverzekering (met glas), onderhoud gezamelijke tuin, glazenwasser (1x per 3 maanden),
– schoonmaakschema bewoners 1x per 6 weken

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!