In de Crocussenstraat in het centrum van Lisse staat deze heerlijke jaren ’30 woning met een zonnige tuin met achterom, 2 slaapkamers en een lichte keuken. De woning beschikt over een prachtige eikenhouten vloer met visgraatpatroon, een fijne erker aan de voorzijde en dankzij de raampartijen aan beide zijden een heerlijke lichte woonkamer. En dit allemaal in de nabijheid van de winkels, bioscoop Floralis, het gezellige dorpscentrum met restaurants en ook speeltuinvereniging Marijke.

De bus naar Leiden, Haarlem of Schiphol stopt om de hoek, met de auto zit u zo op de uitvalswegen en zijn de omliggende steden makkelijk bereikbaar. In de woning hebben we een ruime woonkamer met ramen aan beide zijden en een verlaging onder de trap waar een gezellige bar gerealiseerd kan worden. De keuken is ruim opgezet en de tuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten. Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer met een douche en een wastafel.

Via een houten rechte trap en een tochtluik komt u op de zolder. Deze is opgesplitst in twee delen voor de nodige bergruimte of waar eventueel een slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De CV ketel hangt op deze zolder.

Indeling:

Begane grond
Entree met meterkast en garderobe, entree naar woonkamer, erker aan de voorzijde, trapopgang met verlaging onder de trap. Toegang tot keuken met wasmachine aansluiting en aan het einde een hal waar ook het toilet zich bevindt, kunt u de tuin inlopen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot grote slaapkamer aan voorzijde met dakkapel. Slaapkamer aan achterzijde met uitzicht over tuin. Badkamer ook aan achterzijde met een deur richting het platte dak van de uitbouw.
Zolder
Opgesplitst in twee delen, voorzolder voor berging, achter een ruimte met CV installatie, dakraam en ruimte voor berging.

Tuin
Naast de woning ligt een poort waarin een toegangsdeur zit tot aan de tuin. In de tuin staat een stenen berging vv elektriciteit.

Kenmerken
• Centrale ligging
• Prachtige houten vloer
• 2 goede slaapkamers met inbouwkasten
• Lichte, ruime keuken met groot raam
• Lichte zonnige tuin

Verkoper verteld!