Aan de Constantijnstraat in het centrum van Lisse vinden we deze maisonnette op de bovenste verdiepingen van een kleinschalig appartementencomplex. Binnen zijn er o.a. een ruime woonkeuken, een moderne badkamer uit 2019, een gezellige en lichte woonkamer, een ruime slaapkamer en aangrezend een heerlijk zonnig dakterras zonder inkijk. Dus veel privacy en volop van de zon genieten. Heerlijk, kom maar op met de zomer!

In 2019 is de badkamer gerenoveerd. Er is nu een inloopdouche met regendouche en dankzij de plaatsing van een horizontale boiler is er extra ruimte gecreëerd in de badkamer. De woonkeuken is zodanig ruim om daar een eettafel te plaatsen. Ook kan er hier thuis gewerkt worden als iemand anders TV aan het kijken is in de woonkamer. Wat ook opvalt aan deze maisonnette is het speelse karakter in de woonkamer. Dankzij het hoogteverschil in het plafond met ramen die uitkomen bij het dakterras is dit een heerlijk dynamische ruimte.
De ligging is ideaal in het centrum, met 2 minuutjes sta je in de supermarkt. Ondanks de centrale ligging is het een kindvriendelijke buurt met een speeltuintje voor de deur. Alle overige voorzieningen zijn dichtbij en ook het bos, de Keukenhof en het strand zijn makkelijk bereikbaar. Via de uitvalswegen zijn de omliggende steden goed bereikbaar, kortom een leuke woning die echt een bezichtiging waard is.

Indeling

Appartementencomplex
Gesloten entree met bellentableau, brievenbussen en trapopgang richting de verdiepingen. De bergingen zijn in de kelder en bereikbaar via de achteringang van het gebouw.

Appartement 3e verdieping
Meterkast naast de deur. Entree met toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de verdieping, vervolgens de besloten badkamer, het toilet met fonteintje en tot slot de woonkamer aan de achterzijde van de verdieping. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en oven. Verder is er plek voor een vrijstaande koelkast en een eettafel. De badkamer (2019) is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, horizontale boiler en hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer heeft een brede raampartij, een hoog plafond en hier staat de trap richting de bovenste verdieping.

Verdieping appartement
Vanaf de trap vanuit de woonkamer loop je direct de slaapkamer in. De slaapkamer heeft een vaste kastenwand, toegang tot de bergvliering en toegang tot het dakterras. Het dakterras is goed beschut, er past een gezellige tuinset in en er heeft geen inkijk.

Kenmerken
• Centrale ligging
• Speels karakter van de woning
• Nieuwe badkamer
• Ruime woonkeuken
• Geschikt voor starters

Verkoper verteld!