Op loopafstand van het Hoornesplein in Katwijk aan Zee staat er een prachtige en recent gemoderniseerde woning te koop aan de Conradstraat. Op dit gezellige plein vind je alle winkels die je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen. Met 10 minuten fietsen kun je lekker uitwaaien op het strand van Katwijk, maar je kunt ook direct de N206 oprijden en de grote steden opzoeken. Met een stuk groen en geen direct autoverkeer voor de deur, kunnen de kinderen hier veilig buitenspelen.

De indeling is als volgt. Bij binnenkomst in de hal tref je direct de halfopen keuken aan de linkerkant. Deze is halfopen naar de hal, maar gesloten van de woonkamer. Deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een combi-oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser een veel kastruimte. Daarnaast is er een separaat vrij hangend toilet grenzend aan de hal, welke een moderne afwerking heeft. De woonkamer is ruim, licht en bevat evenals de hal een fraaie pvc-vloer met vloerverwarming in bruin- en grijstinten. De tuin is netjes onderhouden, strak betegeld en bevat nog een stuk kunstgras. Daarnaast zijn er klassieke plantenbakken gecreëerd aan de linkerzijde voor wat extra groen. Er is een mogelijkheid tot achterom via de poort en de zonwering is recentelijk vernieuwd.

Op de eerste etage bevinden zich een overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer aan de voorzijde heeft een ruime open inloopkast met nog een extra vaste kast. De rechterslaapkamer aan de achterzijde beschikt ook nog over twee vaste kasten en toegang tot het balkon wat uitkijkt op de achtertuin. De badkamer is zeer modern en is voorzien van een ruime douche, vrij hangend toilet en een wastafel in meubel.

Op de tweede etage is er een ruimtelijke zolderkamer met extra bergruimte achter de knieschotten. Hier is tevens de cv-ketel gesitueerd. Door twee schuine dakramen is het aardig licht. Deze ruimte is prima te gebruiken als extra slaapkamer of hobbykamer.

Bijzonderheden:
Recent volledig gemoderniseerde woning
– Winkels op loopafstand
– Moderne afwerking
– Geen autoverkeer voor de deur
– Alle kamers voorzien van data aansluiting
– Voorzijde voorzien van nieuw dubbel glas (HR++)
– Pui 1e verdieping achterzijde uit 2012

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!