Midden in het centrum van Leiden treft u in dit monumentale pand een charmante benedenwoning aan met twee slaapkamers en ruime woonkamer voorzien van historische elementen. U bereikt deze benedenwoning door het betreden van de Commanderijpoort. De ingang van deze benedenwoning bevindt zich aan de linkerkant.

Deze benedenwoning is gelegen op loopafstand van onder andere de Pieterskerk, Universiteit van Leiden, Van der Werfpark, Faculteit der rechtsgeleerdheid, Rapenburg en de Breestraat. Er bevinden zich vele winkeltjes en restaurantjes in de directe omgeving, kortom hartje stad!

Indeling:
Entree, hal met meterkast. Toegang tot de 1e slaapkamer met open slaande deuren naar buiten. Centraal in de hal het separaat toilet met fontein, toegang tot de badkamer met douche, wastafel in meubel en wasmachine aansluiting. Aan het einde van de hal kunt u gebruikmaken van een vaste kast en heeft u toegang tot de 2e slaapkamer. De ruim opgezette woonkamer met hoog plafond heeft een open keuken welke beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen, onder- en bovenkasten. Eveneens is de woonkamer is voorzien van open slaande deuren. Prachtig gezicht is de houten balk uit ca. 1870.

Een prachtig appartement met historische en sfeervolle details met een nette afwerking.

Bijzonderheden:
– Monumentaal pand
– Maandelijkse bijdrage Vve € 84,- per maand
– Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!