Op de prettige 1e woonlaag gelegen 4 KAMER-APPARTEMENT met 2 balkons; aan de achterzijde op de Zuid-zijde en gemeenschappelijke binnentuin.

Entree aan de voorzijde van het complex met bordes, belbord/brievenbussen/intercom; afgesloten portiek-trappenhuis met bordessen;

INDELING:

ruime hal/gang; toilet met wasbakje; lichte woon- eetkamer met toegangsdeur naar het zonnige balkon; overdekt en met een prettig uitzicht over de achtertuin. zijkamer (Z) via schuifdeuren; hoofdslaapkamer aan de voorzijde en dan nog een 3e (kinder) kamer.

keuken met nette moderne (kunststof) installatie en wma. tevens een deur naar een 2e balkon (N) aan de voorzijde;
keurig modern betegelde ruime (vergrote) badkamer met douche/hoek-instap met wastafel in meubel, een handdoekradiator el. ventilatie alsmede vloerverwarming.

Dan nog een eigen ruime bergbox van 3.00 x 2.60 m. op de begane grond met elektra en een gemeenschappelijke bergruimte annex stalling met goede
bereikbaarheid via een achteromgang.

ALGEMEEN
– CV-gas/radiatoren middels een cv-combiketel;
– Kunststof kozijnen met ramen vzv. draai/kiepsysteem;
– Volledig dubbel glas HR+;
– Laminaatvloeren;
– Actieve VvE; bijdrage ca. € 134,- per maand;
Groot onderhoud inmiddels plaatsgevonden aan het buitenwerk achterzijde en het hele binnenschilderwerk van de portieken zijn gedaan (deuren en trapleuningen) en de bordes-trap buiten.

De gemeenschappelijke binnentuin is exclusief voor de bewoners en voorzien van diverse speelgelegenheden voor de kinderen van het complex, en hangmat haken, maar ook eigen inbreng is mogelijk, zoals bijv. tuinieren (oa. groentetuin) voor wie ‘groene vingers’ heeft.

Gemakkelijk op korte loopafstand van het winkelcentrum “Lange Voort” met de markt op dinsdag. Op 15 minuten fietsen van Leidse binnenstad en, op 10 minuten van het station en op 15 minuten rijden met de auto naar het stranden in Katwijk en Noordwijk.

Verkoper verteld!