Op zoek naar een een ruime woning met veel perceel, eigen oprit om helemaal naar eigen wens af te maken en in te richten? Bij de Churchilllaan 18 in heeft u die mogelijkheid! Deze woning is keurig onderhouden en heeft in de loop der jaren zijn vernieuwingen gehad. Deze woning is dan ook een perfecte basis om uw eigen droomwoning te realiseren in het oude dorp!

Voorhout is centraal gelegen in de Duin en Bollenstreek en ten opzichte van openbaar vervoer. Zo heeft Voorhout een NS-station en is er tevens een NS-station te vinden in Sassenheim. In het centrum van Voorhout, op slechts enkele minuten lopen, treft u de nodige winkelvoorzieningen aan. Ook diverse scholen en sportclubs liggen op steenworp afstand.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, separaat toilet, toegang tot de lichte en ruime doorzonkamer. Uitgebouwd aan de achterzijde waar tevens de keuken is gesitueerd. Vanuit de keuken en de woonkamer betreedt u 18 meter diepe achtertuin met stenen berging. De begane grond is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

1e verdieping:
Overloop, voorslaapkamer met vaste kast, naastgelegen badkamer met 2e toilet, douche en wastafel. twee achterslaapkamers waarvan één met dubbele vaste kast, zijraam en toegang tot het balkon. De 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

2e verdieping:
Overloop met aansluiting voor de wasmachine en droger, opstelling cv-ketel en toegang tot de 4e slaapkamer met aluminium dakkapel (nieuw lood en dak).

Bijzonderheden:
– voor-, zij- & achtergevel opnieuw gestraald, gevoegd en geïmpregneerd
– nieuwe riolering 8 jaar geleden
– kunststof kozijnen
– royale achtertuin
– parkeerplaats op eigen terrein
– Oplevering in overleg
– Niet bewoningsclausule

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!