Bieden vanaf € 350.000,- k.k.

In de Carneoolstraat te Leiden staat een leuke eengezinswoning te koop. Deze ligt iets buiten het centrum, dus is fantastisch voor jonge gezinnen die graag in een rustig gedeelte van de stad willen wonen. De woning is gelegen in een gezellige, rustige woonwijk. Met een klein winkelcentrum op loopafstand zijn alle dagelijkse boodschappen zo in huis gehaald. Daarnaast fiets je binnen enkele minuten naar Leiden Centraal of station De Vink.

De indeling is als volgt. Bij binnenkomst in de hal is er aan de linkerkant de meterkast. De woonkamer is ruim en licht door de grote raampartijen aan beide zijden. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Via de schuifpui aan de achterzijde bereik je de achtertuin. Deze is zeer groen, diep en netjes betegeld. Helemaal achter in de tuin is er nog een stenen berging. Via de keuken kun je naar de tweede hal in de woonkamer, welke een separaat toilet met fontein bevat en de trapopgang naar de eerste etage.

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers waarvan twee met vaste kast, een badkamer en een overloop met vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafel in meubel en doucheruimte.

De tweede etage bestaat uit een slaapkamer, zolderkamer en overloop met de cv-ketel. Beide kamers beschikken over een dakkapel, waardoor er extra veel ruimte gecreëerd is. Van de zolderkamer kan eventueel nog een vijfde slaapkamer gemaakt worden.

Bijzonderheden:
– Dicht bij het centrum van Leiden, maar in rustige woonwijk
– Zeer diepe, groene achtertuin
– Veel ruimte met de mogelijkheid tot vijf slaapkamers

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!