Bieden vanaf € 450.000,-

Wonen in een prachtige nieuwbouwwijk in de Bollenstreek? Deze moderne hoekwoning, gebouwd in 2016, met ruime tuin is een pareltje en zal zeker in de smaak vallen bij (jonge) gezinnen!

De woonkamer is erg ruim qua oppervlakte, maar beschikt ook over veel ramen. Dit zorgt voor veel lichtinval en maakt de ruimte optisch nóg groter. De lichte, prachtig afgewerkte laminaatvloer is op elke verdieping gelegd. Door de lichte kleuren op de glad gestucte muren, hoef je eigenlijk niet meer te klussen in deze woning. Ideaal toch?

De neutrale kleuren en strakke vormen in de keuken zorgen voor een overzichtelijk geheel. Deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en Quooker. Door deze geweldige inbouwapparatuur houd je veel werkblad over om lekker te koken en de keuken opgeruimd achter te laten na het diner.

De achtertuin is écht een pluspunt aan dit huis. Deze ligt namelijk op het zuidoosten, dus geniet je ontzettend lang van de zon. Daarnaast is deze heel ruim, met strakke tegels en een houten vlonder. In het schuurtje en de extra overkapping heb je nog aardig wat extra bergruimte waar je bijvoorbeeld meerdere fietsen kwijt kunt.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig en ook vind je hier de badkamer. Naast een toilet, inloopdouche en wastafel heb je ook nog voldoende ruimte om hier een kast of handdoekmeubel neer te zetten.

Op zolder is er nog ruimte voor een extra slaapkamer of studeerkamer. Je vindt hier ook een aansluiting voor een wasmachine, de cv-ketel en zonneboiler.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 120 m2
– Perceeloppervlakte: 161 m2
– Oppervlakte achtertuin: 68 m2
– Bouwjaar: 2016
– 4 slaapkamers
– Intergas CV-ketel
– Klussen niet nodig

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!