Gelegen in de wijk Buitenhof in Leiderdorp treft u deze speelse en lichte eengezinswoning aan. Mede door de grote raampartijen in de achterpui heeft de woonkamer een bijzondere open en ruime uitstraling. Het onderhoud is goed, tuinligging is gunstig en de Buitenhoflaan ligt op slechts enkele minuten fietsen van de internationale school, andere scholen en winkels. Het centrum van Leiden is eveneens goed te bereiken.

Scan de code voor vrituele 3D tour.

Indeling:
Entree, hal met toilet, meterkast, vaste trap naar 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. Sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en veel kastruimte. De woonkamer is verder tuingericht. De achtertuin is zonnige gelegen, diep en beschikt over een achterom en vrijstaande schuur met elektra. De woonkamer is afgewerkt met een nette laminaat vloer.

1e verdieping:
Middels de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over eentoilet, wastafel in meubel, stortdouche en dakraam. Tevens is er een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Naastgelegen treft u een prima slaapkamer aan. De andere slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde, voorzien van een dakvenster. Middels een vlizotrap in de achterslaapkamer betreedt u de zolder waar.

Bijzonderheden:
– nabij scholen, alsmede een internationale school, en winkels
– rustige woonwijk
– meetrapport aanwezig

Verkoper verteld!