Ben jij gek op Rijnsburg en op zoek naar een fijne eengezinswoning met grote tuin en veel klus- of hobbyruimte? In de Brouwerstraat woon je op loopafstand van het knusse centrum aan een bruisende weg en tegelijkertijd met veel mogelijkheden rondom de woning.

Bij binnenkomst op de begane grond tref je direct een afgesloten halletje met apart toilet en de woonkamer. Deze kijkt uit op de doorgaande weg. Om het geluid van het verkeer te dempen zijn er in 2017 wat aanpassingen door de gemeente aangebracht, waaronder diverse suskasten. De voorzijde is geïsoleerd, door middel van dubbel glas en er is in de zijwangen van de dakkapel aan de voorzijde extra isolatie aangebracht. Op deze manier zal je nauwelijks iets merken van het verkeer buiten. In de woonkamer ligt een authentieke houten vloer die volledig doorloopt naar de uitgebouwde open keuken. Je kunt hier heerlijk koken voor meerderen, want je hebt een 6-pits gaskookplaat, een oven en vaatwasser tot je beschikking.

Voor de hobbyisten onder ons is dit een geweldige woning met veel ruimte wat voor vele doeleinde gebruikt kan worden. De Brouwerstraat 66 bied je deze gelegenheid, namelijk met een grote garage inclusief hobbykamer. Deze kun je inrichten als studeerkamer of zelfs als bedrijfje aan huis! In deze garage heb je een aparte cv-ketel en een aansluiting voor een wasmachine. Aan de achterkant vind je direct de ruimte tuin, waar je vrijwel de hele dag zon hebt.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers (drie is ook mogelijk) aanwezig alsmede vaste kasten. Door de twee dakkapellen is er niet alleen extra beweegruimte gecreëerd, maar ook veel meer licht. In beide kamers ligt een mooie laminaatvloer. Je kunt heerlijk relaxen in de badkamer, want er is een groot hoekbad aanwezig met douchekop en wastafel.

Voor wat extra bergruimte kun je de vlizotrap gebruiken. Deze leidt je naar een vliering met 10m2 ruimte.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 73 m2
– Perceeloppervlakte: 167 m2
– Achtertuinoppervlakte: 46 m2
– Bouwjaar: 1920
– 2 slaapkamers met dakkapellen
– Grote garage met hobbyruimte
– Suskasten zorgen voor weinig geluidsoverlast van de weg
– In 2017 geïsoleerd door gemeente
– Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!