Deze prachtige jaren ’30 woning vindt u aan de Broekweg 114 in de gezellige wijk Meerzicht te Lisse. Deze unieke woning is geheel gerenoveerd en wat hier nou zo leuk aan is, is dat de authentieke elementen van de oorspronkelijke woning bewaard zijn gebleven in een anderzijds totaal gemoderniseerde en gerenoveerde woning. Het glas in lood, de balkenplafonds, heerlijke gaskachel en originele deuren zijn bijvoorbeeld bewaard gebleven maar tevens is er goed gemoderniseerd. De voor- en achtergevel, elektra, het loodgieter werk, de badkamer en de keuken. Daarnaast vinden we als klap op de vuurpijl vloerverwarming in de woning!

De woning een ruime uitbouw aan de achterzijde en een vernieuwde tuin incl. schutting. Ook fijn is het vrije uitzicht en het speeltuintje om de hoek van de woning.

Indeling- begane grond
Voortuin met vrij uitzicht en een groenstrook voor de woning. Ruime entree met MK, trapopgang, toilet en een ruime kelderkast onder de trap. Toegang woonkamer, erker aan de voorzijde, gaskachel aan de achterzijde van de woning de half open keuken v.v. inbouw koelvries-combinatie, -magnetron en -vaatwasser en een grote brede oven met 5-pits gasfornuis met afzuiginstallatie.

Uitbouw achterzijde met dubbel openslaande deuren richting tuin, eethoek en
bijkeuken met CV-installatie, wasmachine aansluiting en entree tuin.

Eerste verdieping
Trapopgang met zij ramen , de centrale overloop heeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de zolder verdieping. Aan de voorzijde van de woning is een kinderkamer gesitueerd met daarnaast een ruime slaapkamer met inbouwkasten. Aan de achterzijde van de woning is een ruime hoofdslaapkamer en daarnaast de badkamer v.v. ligbad, toilet en wastafel.

Zolder
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers. Beide uitgerust met een dakkapel. 1e slaapkamer is volledig instapklaar, 2e slaapkamer is nog geheel naar eigen smaak af te werken.

Tuin
De tuin is voorzien van bestrating, heeft een achterom en de ligging is op het
noordwesten, er is een schuur aan de achterzijde.

Kenmerken
• Bovenverdieping voorzien van kunststof kozijnen met horren.
• Jaren ’30 gemixt met modern
• Vloerverwarming
• Gezellige buurt
• Geheel gerenoveerd
• Instapklaar

Verkoper verteld!