Wij bieden u aan deze leuke hoekwoning, rustig gelegen aan verkeersluw woonerf in kindvriendelijke woonwijk Elsbroek! De woning is voorzien van open keuken met ruime, lichte woonkamer en een zonnige tuin op het westen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde berging. De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers, met de mogelijkheid tot het creëren van 5 (slaap)kamers. Gelegen in gezellige omgeving met speeltuintje en fraai waterpartij op loopafstand. Tevens voldoende parkeergelegenheid door parkeerplein gelegen voor de woning.

Goed om te weten:
– Ruime open keuken met lichte woonkamer
– De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer
– Aangebouwde berging met vliering, gelegen aan voorzijde woning, tevens van binnenuit te bereiken. Deze ruimte is meegerekend in de woonoppervlakte.
– Voorzien van 3 ruime slaapkamers, waar mogelijk 5 (slaap)kamers gecreëerd kunnen worden
– 1 slaapkamer is voorzien van een ruime berging/inloopkast
– De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, 2e toilet en een douche
– Ruime zolder verdieping met 1 x Velux dakraam en 1 x een klein dakraam
– Markiezen aanwezig aan de voor en achterzijde van de woning op de begane grond
– Buitenkraan aanwezig
– De woning dient gemoderniseerd te worden
– Het achterste gedeelte van de tuin met de daarop aanwezige opstallen is in eigendom van de Gemeente Hillegom. Nadere informatie op te vragen via ons kantoor.

HILLEGOM:
De woning is gelegen in een groene omgeving midden in de kindvriendelijke en groene woonwijk ‘Elsbroek’ met diverse (speel)parken, basisscholen, peuterspeelzalen, een sportschool en een supermarkt op loopafstand. Hillegom heeft een sfeervol, historisch centrum met diverse winkels in en om de Hoofdstraat. Ga gezellig lunchen bij een van de cafés en restaurants. Of genieten op een van de terrasjes op het ‘Oude Pomp’ plein of de Haven.
De centrale ligging in de Randstad is ideaal: met de trein (station van Hillegom ca. 10 minuten fietsen) bent u in 10 minuten in Haarlem & Leiden en binnen 30 minuten staat u midden in Amsterdam. Door de goede autoverbindingen (o.a. A4/A44) zijn deze steden met de auto ook binnen 30 minuten bereikbaar. Daarnaast zijn de heerlijke stranden van Noordwijk en de Amsterdamse Waterleidingduinen op fietsafstand gelegen!

Verkoper verteld!