Bieden vanaf €265.000,-

Op het Bevrijdingsplein staat een prachtig 3-kamer appartement te koop. Voorheen was dit een 4-kamer appartement, maar de vorige bewoner heeft de woonkamer opengebroken om hier meer ruimte te creëren. Je kunt deze woning direct betrekken zonder te klussen, want deze is ontzettend modern afgewerkt. In deze bruisende omgeving kun je lopend allerlei winkels en meerdere supermarkten bereiken, maar je kunt uiteraard ook de fiets pakken en binnen 10 minuten in het historisch centrum van Leiden zijn. Dit appartement is top voor starters of voor mensen die wat kleiner willen wonen.

De indeling is als volgt. Via de hal kun je elke ruimte in het appartement bereiken. In de hal vind je de meterkast, een separaat toilet met fontein en een inbouwkast. Aan de rechterzijde zijn de twee slaapkamers, waarvan de eerste toegang geeft tot het eerste balkon. De masterbedroom ernaast heeft toegang tot een Frans balkon.

De keuken aan de linkerzijde van de hal is netjes en strak afgewerkt. Deze bevat diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis, een combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en voldoende kastruimte. Deze kastjes beschikken tevens over een soft close mechanisme en er is een losse koel-/vriescombinatie aanwezig, welke overgenomen kan worden.

De badkamer bevindt zich achter de keuken en is gescheiden middels een schuifdeur. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel en wordt mechanisch geventileerd. Ook kun je hier de cv-ketel en een wasmachineaansluiting vinden. De woonkamer ligt over de gehele lengte van het appartement.

Het appartement beschikt over twee balkons en een Frans balkon, aan beide zijdes van de woning. Een balkon grenst zowel aan de keuken als de woonkamer en heeft een zonnige zuidoostelijke ligging. Het andere balkon grenst aan de slaapkamer aan de voorzijde en kijkt uit op het gezellige winkelplein.

Bijzonderheden:
– Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 62,- per maand
– Winkelcentrum op loopafstand
– Drie treinstations op enkele minuten fietsen
– Ruim voldoende parkeergelegenheid
– Modern afgewerkt
– Privé berging op begane grond

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!