Gelegen in de rustige en kindvriendelijke “Postwijk” in Sassenheim treft u deze charmante en leuke hoek-eengezinswoning aan. Gelegen op loopafstand van scholen, een speeltuin en winkels. De woning is goed onderhouden, is gelegen op maar liefst 141 m2 grond en zonder moeite te betrekken.

In de nabije omgeving vindt u station Sassenheim en uitvalswegen naar steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.

Indeling:
Berging aan de voorzijde, entree tot de woning, meterkast, separaat toilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. Sfeervolle en lichte woonkamer voorzien van een schuifpui naar de achtertuin. Moderne open keuken aan de voorzijde voorzien van een koelkast, combi oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, onder- en bovenkasten. Diepe en zonnige achtertuin met veel privacy op het Noordwesten.

1e verdieping:
Overloop, twee ruime voorslaapkamers welke beide voorzien zijn van een dakkapel. Royale ouderslaapkamer aan de achterzijde over de volledige breedte. Centrale badkamer met 2e toilet, douche in cabine en aansluiting voor de wasmachine en droger. Deze verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer.

2e verdieping:
Overloop, toegang tot de 4e slaapkamer met dakraam en een laminaat vloer.

Bijzonderheden:
– Betaalbare eengezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk
– 141 m2 perceel
– Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!