Een keurige tussen/eengezinswoning, nabij het centrum van Lisse gelegen aan een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer komt en op een steenworp afstand van de woning bevindt zich het Heemskerkplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen op een recentelijk opgeknapte speelplaats. Dat het hier heel prettig wonen is blijkt uit het feit dat de bewoonster hier heel lang heeft gewoond en haar kinderen met veel plezier heeft zien op groeien.

In de woning is met veel liefde gewoond maar dient gemoderniseerd te worden en is zodoende geheel naar eigen smaak in te richten. Er is een ruime, lichte woonkamer met open haard en heeft uitzicht op een groenstrook die veel privacy biedt. De zonnige en diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een vrijstaande stenen berging. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping, apart toilet en een badkamer en 1 grote slaapkamer op de tweede verdieping. De woning heeft kunststofkozijnen aan de voorkant en hardhouten kozijnen aan de achterzijde v.v. dubbel glas. Kortom een heerlijke woning op een fantastische locatie!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, MK, trap/kelderkast en toilet. De lichte woonkamer met open haard bevindt zicht aan de voorzijde met aan de achterzijde het eetgedeelte en de keuken is gesitueerd in de aanbouw. De keuken v.v. diverse apparatuur biedt toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten die ook bereikbaar is via een achterom en waar het heerlijk vertoeven is in de zomer.

1e verdieping:
Via een vaste trap vanuit de hal toegang tot de overloop met apart toilet. Aan de achterzijde de 1e slaapkamer met aansluiting voor wasmachine/droger, en de 2e slaapkamer welke ruim en erg licht is door de grote raampartij. Ruime slaapkamer aan de voorzijde tevens een badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping:
Vaste trap naar de overloop op de 2e etage. Voorzolder met dakraam, cv-ketel en mogelijkheid tot opstelplaats van de wasmachine/droger. Voorts een goed formaat slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Kenmerken:
– fantastische ligging nabij het centrum
– om de hoek speelplaats voor de kinderen
– diepe, zonnige tuin
– dient gemoderniseerd te worden
– vier slaapkamers
– apart toilet op 1e verdieping
– keuken in aanbouw achterzijde

Verkoper verteld!