Starters opgelet! Deze prettige studio met fantastisch vrij uitzicht is zeker een bezichtiging waard! De woonoppervlakte van 35 m2 oogt dankzij de praktische inrichting zeer ruim en licht. Er is veel bergruimte in de inbouwkasten in het appartement, in de berging in de centrale hal en in een tweede berging in de onderbouw. Het balkon ligt op het westen en biedt een heerlijke plek om in de zon van het uitzicht te genieten. Het appartement ligt op de 1e verdieping van de Rijnlandflat en er is een lift in het complex aanwezig. Voor en naast het appartementencomplex is het vrij parkeren voor uw auto en voor uw fiets is er een algemene, interne, beveiligde fietsenstalling aanwezig. U kunt uw fiets natuurlijk ook kwijt in uw eigen afzonderlijke berging waar hiervoor genoeg ruimte is. De VvE is gezond en actief.

Het complex ligt op een steenworp afstand van winkelcentrum De Luifelbaan met onder andere een Albert Heijn XL, Lidl, Hema, Blokker, Etos en Gall & Gall, dus voor de boodschappen hoef je niet ver weg. Bovendien is het appartement ideaal gelegen ten opzichte van sport- en recreatievoorzieningen, verbindingswegen naar de A44 en A4/N11 en openbaar vervoer (stations Leiden Centraal, Lammenschans en De Vink). Ook het gezellige centrum van Leiden bevindt zich binnen 10 minuten fietsafstand.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en intercominstallatie. U kunt het appartement bereiken door middel van de lift en het trappenhuis. In de onderbouw beschikt u over een eigen berging.

1e verdieping:
Via de entree komt u in de hal, via de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en u vindt hier de nieuwe boiler (2019). De lichte woonkamer beschikt over een grote raampartij en is gemakkelijk in te delen in een woon- en slaapkamer. De ruimte van de woonkamer biedt volop mogelijkheden en toegang tot de keuken met vaste kasten welke u ook terugvindt in de woonkamer. Kortom, een praktisch en gunstig gelegen appartement.

Het appartement beschikt over een heerlijk zonnig balkon met een fraai uitzicht. Dankzij de gunstige ligging op het westen is dit een perfecte plek om na een lange werkdag van de avondzon te genieten.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlak wonen ca. 35 m2;
– Volledig voorzien van dubbelglas;
– Verwarming via centrale voorziening (blokverwarming);
– Individuele berging in de onderbouw en bergkast op de verdieping;
– Eigen berging in de onderbouw;
– Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving (gratis parkeren);
– Maandelijkse bijdrage aan de VvE circa € 170,- inclusief voorschot stookkosten en water;
– Huismeester in het complex aanwezig;
– Gezonde en actieve VvE;
– Oplevering: in overleg (kan snel).

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!