Centraal gelegen in Hillegom staat deze heerlijk ruime tussenwoning in een autoluwe en kindvriendelijke buurt. Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is er een lichte grote woonkamer gecreëerd, hier vinden we een open haard voor de knusse winteravonden. Verder een grote raampartij aan de achterzijde waardoor de woonkamer zeer licht is. De achtertuin ligt op het zuidwesten én aan het water, dus in de zomer is het dubbel genieten! De tuin is ondanks de uitbouw nog steeds ruim en heeft een aanlegsteigertje voor een klein bootje. De ligging van de woning is centraal en nabij winkels, scholen en overige voorzieningen. En vergeet het vrije uitzicht aan de voor en achterzijde niet, dit draagt bij aan een fijn gevoel van privacy!

Voor de woning vinden we een grote voortuin met overdekte fietsenstalling en een ruime stenen berging. Nog meer bergruimte vinden we op de 2e verdieping, de voorgevel is recht opgetrokken en aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst waardoor er 2 volwaardige slaapkamers gecreëerd zijn met daarboven nog een extra ruime
bergvliering. De badkamer en keuken zijn enigszins gedateerd en dit biedt de kans om een fraaie eigen draai aan de woning te geven!

Begane grond
Voortuin met overdekte fietsenstalling, stenen berging vast aan de woning, entree met MK, toilet met fonteintje en entree woonkamer. Keuken aan de voorzijde met 2 ramen waardoor heerlijk licht, trapopgang naar de 1e verdieping met daaronder een ruime trapkast. Woonkamer over de volledige breedte uitgebouwd, met dubbele openslaande deuren en 2 brede ramen.

1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde de badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer en een 3e slaapkamer.

2e verdieping
Voorzolder met Cv-installatie, aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer aan de voorzijde vd woning met ramen over de gehele breedte, slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel. Verder is er nog een bergvliering en bergruimte achter de knieschotten en achter de trapopgang.

Tuin
Voortuin; betegeld met schuur en aangebouwde fietsenstalling.
Achtertuin; bestraat waardoor er genoeg ruimte is voor meerdere zitjes en een grote eettafel. Links en rechts een border en voor de vlonder een karakteristieke treurberk die als natuurlijke parasol dient. met 2 treden sta je op de ruime steiger met bootje en zitgelegenheid.

Kenmerken
• 5 slaapkamers
• Ruime uitgebouwde woonkamer
• Tuin op het zuidwesten aan het water met aanlegsteiger
• Veel privacy door vrij uitzicht voor en achterzijde
• Openhaard
• Veel bergruimte

Verkoper verteld!