Op zoek naar een naar een modern 3-kamer appartement? Dan hebben wij voor u deze prachtige, lichte woning gelegen op de 16e verdieping met een nette keuken en badkamer en een balkon met fenomenaal uitzicht over Leiden en omstreken! Wat deze woning kenmerkt zijn de grote raampartijen, de rust en het comfort. Op het zonnige balkon gelegen op het zuiden, kunt u met een krantje en een kopje koffie heerlijk genieten van het fraaie uitzicht. Het gebouw is daarnaast voorzien van twee liftinstallaties, een parkeergarage met eigen parkeerplaats, een eigen berging en een kapper en masseuse in het appartementencomplex!

De woning is ideaal gelegen in een groene omgeving in de Fortuinwijk, met ruim voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand van het appartement treft u allerhande voorzieningen: zoals winkelcentrum “De Luifelbaan”, sportfaciliteiten, diverse scholen, kinderopvang en opstapplaatsen voor openbaar vervoer. De uitvalswegen A4 en N11 zijn eenvoudig te bereiken en de Leidse binnenstad ligt op ca. 15 minuten fietsen!

Indeling:
Entree, hal met meterkast, toegang tot de twee slaapkamers, centrale verzorgde badkamer met douche, wastafel in meubel en toilet. Separate berg/wasruimte. Toegang tot de lichte en ruim opgezette woonkamer met open keuken welke beschikt over koelkast, spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap, veel onder- en bovenkasten. Het ruime balkon biedt een fantastisch uitzicht over Leiden.

Bijzonderheden:
– Aparte was-/bergruimte met voldoende bergruimte
– Parkeergarage met eigen parkeerplek en berging met de lift te bereiken
– Gebouw is voorzien van twee liftinstallaties
– Verwarming door middel van blokverwarming
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren: Servicekosten bedragen € 246,20 per maand
– De leeftijdsgrens om deze woning te bewonen is dat er tenminste 1 bewoner boven de 45 jaar is

De volgende bijzondere bepaling zal worden opgenomen in de koopovereenkomst:
Verkoper (Goede Doelen Nederland) heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van cq. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen cq. gebreken voor risico en rekening van koper komen. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren. Van deze mogelijkheid heeft koper wel/geen gebruik gemaakt.

Verkoper verteld!