Gelegen in het Houtkwartier tussen Oegstgeest en Leiden in, vind je de Antonie Duycklaan. Binnen enkele minuten fietsen bereik je station Leiden Centraal en tegelijkertijd woon je in een rustige, kindvriendelijke en vooral groene omgeving! Met ontzettend veel potentie in deze woning en gelegen op een geweldige locatie is dit een perfecte woning voor gezinnen.

Aan de voorzijde van het huis is er een ruim voortuintje met veel groen. Naast de entree zit direct een separaat toilet, trapopgang en kun je doorlopen naar de woonkamer. Door de grote raampartijen is er ontzettend veel zon en door het hoge plafond (2,72M) lijkt deze ruimte veel groter. In het midden is er een gezellige gashaard geïnstalleerd. Via de hal kun je ook de keuken bereiken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, een gaskookplaat en veel kastruimte. De ruime en vooral diepe achtertuin biedt ontzettend veel mogelijkheden. Deze is momenteel ongekend groen met een gezellig paadje. In de vrijstaande stenen schuur kun je van alles bergen, zoals fietsen, tuinstoelen etc.

Op de eerste verdieping sta je direct na de trapopgang op de overloop. Aan de linkerkant zie je direct de prima onderhouden badkamer met een douche, toilet en wastafel in meubel. Over de volledige diepte van het huis tref je de eerste slaapkamer. Dit zijn ooit twee aparte kamers geweest. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen deze kamer lekker ruim te houden of als het nodig is er twee slaapkamers van te maken. Aan de rechterzijde van de overloop is nog een extra kamer die, evenals de eerste slaapkamer, grenst aan het balkon. Deze zou je als kledingkamer, hobbykamer of klein kantoortje kunnen gebruiken.

Op de tweede verdieping tref je de overloop, een slaapkamer, een bergruimte met wasmachineaansluiting en de cv-ketel. Aan beide zijden van de tweede verdieping zijn er kunststof dakkapellen gebouwd. Aan de achterkant van de overloop is ook nog een vaste kast om bijvoorbeeld kleding in op te bergen.

Bijzonderheden:
– Royale achtertuin op het zuiden en balkon
– Hoog plafond op begane grond
– Op fietsafstand van Leiden Centraal en de stad
– Scholen en supermarkten in de buurt
– Snelle oplevering

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!