Zelden kom je zo’n woning tegen. Een woning uit 1925, maar in een heel modern jasje. In 2008 is de woning gekocht door de huidige verkoper. Die heeft letterlijk van beneden tot boven alles vernieuwd (4 jaar verbouwd). Een nieuwe betonnen vloer met isolatie, vloerverwarming, nieuwe voorgevel inclusief fundering, dubbel glas, plafonds, elektra, cv-installatie, schoorsteen, keuken, uitbouw etc. etc. Werkelijk alles in deze woning is wel onder handen genomen. Door een vakman. Een Pietje precies. Iets wat u tijdens de bezichtiging terug ziet komen. De gehele woning is voorzien van een domotica systeem waarmee u onder andere de verlichting, verwarming en zonnewering kunt regelen. Per kamer, of in het geheel, voor de hele woning.

De sfeer van de woning is authentiek. Glas-in-lood-ramen, fraai en suite deur van de woonkamer naar de keuken, warme tegelvloer, fraaie kozijnen (houten kozijnen), deze woning ademt romantiek, sfeer, authenticiteit maar is toch volledig gemoderniseerd. Al het comfort wat u ook bij een nieuwe woning tegen komt, alleen dan op loopafstand van het strand.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met uitgebreide meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping (ingebouwde verlichting), toegang tot de sfeervolle woonkamer met open haard, fraaie tegelvloer, riante trapkast, ensuite deuren naar de woonkeuken aan de achterzijde. De open woonkeuken is een stuk opzich. Een keuken met veel werkruimte en genoeg apparatuur zoals een gaskookplaat, vaatwasser, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, onder- en bovenkasten. Daarnaast is er een op maat gemaakt meubel behorend bij de keuken met kast en eettafel. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Hier is nu een wasruimte, separaat modern toilet met inbouwreservoir, separate badkamer met douche, wastafel in meubel. De gehele begane grond, inclusief aangebouwde schuur, is voorzien van vloerverwarming. De woning heeft een prachtige doorlopende tegelvloer. De tuin is keurig aangelegd, zonnig gelegen en voorzien van ondergrondse container opslagplaats. De binnenmuren zijn geïsoleerd met voorzetwanden.

1e verdieping.
Overloop met elektrisch bedienbaar dakraam, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met inbouwkast, centraal het separaat modern toilet met fonteintje. Twee achterslaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met diepe en royale inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van tv en data aansluiting. Ook deze verdieping is af en volledig bedienbaar middels domotica. Aan de achterzijde is sprake van elektrische zonwering.

Bijzonderheden:
– Woonkamer, uitbouw en 1e verdieping hebben alle drie een eigen meterkast.
– Huis voorzien van domotica
– Vloerisolatie, dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas. Kortom, een volledig geïsoleerde woning.
– oplevering 1 juli

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!