Wat een leuke laan…en wat een rustige plek om te wonen…

In het eerste deelplan van de wijk Haaswijk staat deze zeer ruime en extra brede (6.00 mtr.) hoekwoning, gelegen in een autoluwe straat.

Dit huis uit de jaren ’80 heeft verrassend veel ruimte; wat direct al opvalt nadat u via de flinke voortuin de hal met het toilet bent binnen gekomen, is de woonkamer met mooie grote erker aan de voorkant, een fraaie lichte raampartij met een prettig vrij doorkijk de laan in. Op de vloer ligt een mooie essenhouten parketvloer.

Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken in L-opstelling en daarachter in de uitbouw een extra bijkeuken annex wasruimte.
De woonkamer en de keuken staan met elkaar in open verbinding waardoor er een lichte en speelse ruimte is ontstaan.

De achtertuin is heerlijk beschut en doordat het hier de ‘warme-zuidhoek’ betreft is hier ook vrijwel altijd zonnig; ‘s ochtend al meteen aan de achterzijde, en als u een bankje in de voortuin zou plaatsen, dan kunt u hier tot ‘s avonds laat nog heerlijk toeven..

De extra aangebouwde houten berging biedt genoeg stallingsruimte voor oa. de fietsen.
Parkeergelegenheid overigens is hier in de nabijheid altijd voldoende aanwezig.

De eerste verdieping heeft rondom de overloop drie lichte slaapkamers en een ruime badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, wastafel en een 2e toilet.

De tweede verdieping heeft een flinke slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en er zijn diverse ingebouwde kasten, een wastafel en een groot dakvenster.
Deze ruimte zou desgewenst in 2 kamers opgesplitst kunnen worden.

Doordat deze woning een extra hoge zgn. ‘hollandse kap’ kent, is er een vlizotrap naar de bergzolder gemaakt; hier maar ook achter de knieschotten is er bergruimte in overvloed te vinden.

De woning heeft een prima centrale ligging; vlakbij bushalte, diverse (basis)scholen, het lokale kleine en het grotere winkelcentrum Lange Voort en verschillende speeltuintjes, sport- en recreatiemogelijkheden.
Ook het station en de historische binnenstad van Leiden, het LUMC, Bio Science Park zijn binnen 15 min bereikbaar, doordat de woning vlakbij het fietspad (fietsplan 2000) langs het Oegstgeester Kanaal ligt. De zee en stranden van Noordwijk, Katwijk zijn snel en makkelijk bereikbaar.

Kortom een prima plek om te wonen, dus maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Pluspunten:
– extra brede woning; hoge kap
– zuidhoek
– solide bouw, gespouwde bouwmuren (ook met buren)
– praktische indeling
– 4 mmv. 5 slaapkamers
– volledige isolaties; C-label
– in 2019 is het buiten schilderwerk gedaan, nieuwe meterkast en de nokvorsten en dakbedekking dakkapel vernieuwd.
– dichtbij allerlei voorzieningen
– rustige markante laan met alleen maar luxe woningen

Verkoper verteld!