Aan het water wonen in een van de gezelligste, knusse steden van Nederland? Dit ontzettend ruime appartement in de bekende blauwe toren aan de Oude Rijn kan binnenkort van jou zijn! Heerlijk vanaf je balkon op het water en langsvarende boten neerkijken en koffiedrinken in de ochtendzon, klinkt goed toch?

De woning beschikt over unieke vormen wat betreft de kamerindeling. Dit maakt het niet alleen speels, maar ook nog eens heel bijzonder! Door de hoeveelheid ramen is er veel licht in de woonkamer en kijk je direct uit op De Rijn. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder: een vaatwasser, oven, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en meer dan voldoende kastruimte.

Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een klein gezin of als extra kamer voor een stel. De op maat gemaakte wandkast in de eerste slaapkamer scheelt je weer wat ruimte. De lichte en praktische badkamer bevat alles wat je nodig hebt, namelijk een douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Daarnaast is er ook nog ruimte om wat kasten neer te zetten. Direct naast de ingang van de woning is er nog een separaat toilet.

Deze woning is zowel geschikt voor starters als voor ouderen. Door de aanwezigheid van voorzieningen zoals gratis parkeergelegenheid en een fietslift kun je gemakkelijk erop uit. Zo kun je bijvoorbeeld de gezellige winkelcentra ‘Stevensbloem’ of ‘Diamantplein’ lopend bezoeken, of de fiets pakken naar het centrum. Station Leiden Centraal is maar tien minuutjes fietsen, dus je bent ook zo in andere steden als Den Haag, Haarlem of Amsterdam!

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 101 m2
– Bouwjaar: 1993
– Balkon met uitzicht op De Rijn
– Volledig geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen dus lage stookkosten
– Privé berging
– Bijdrage VvE: €202,- per maand inclusief water en stookkosten excl elektra.
– Voldoende parkeergelegenheid
– 10 minuten fietsen naar station Leiden Centraal

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!