Royale levensloopbestendig drie-kamerappartement met een schitterend uitzicht over Leiden en vaarwater ‘De Rijn’. Het appartement is geschikt voor ouderen en minder validen. Voor het appartementencomplex heeft u meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid en is op steenworp afstand van de winkelcentrums ‘Stevensbloem’ en ‘Diamantplein’ gelegen.

Begane grond: Ruime entreehal met bellentableau en videofoon, een trappenhuis en lift naar alle verdiepingen, een eigen berging bevindt zich in het souterrain met tevens een fietslift.

Tweede verdieping: Entree, ruime hal vanwaaruit u toegang heeft tot de toiletruimte en alle kamers. De speelse en royale woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Door de grote raampartijen heeft u veel natuurlijk daglicht en een schitterend uitzicht over het vaarwater ‘De Rijn’ waar het appartementencomplex aan is gelegen. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder: een vaatwasser, oven, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en meer dan voldoende kastruimte. Aan de achterzijde is een heerlijk balkon met een zonligging op het zuidwesten. Hierdoor kunt u vrijwel de gehele dag genieten van de zon en de voorbij varende bootjes. Doordat het appartement is uitgerust met een videofoon kunt u vanaf uw appartement zien wie er beneden voor de deur staat.

De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd, deze is voorzien van een opmaakt gemaakte wandkast. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer met vanuit hier tevens uitzicht op het vaarwater. Centraal de badkamer in lichte kleurstelling met hier de wastafel, douche en tweede toilet. Installatieruimte met hier de opstelling voor de stadsverwarming en aansluiting voor de wasapparatuur.

Bijzonderheden:
– volledig geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen dus lage stookkosten
– financieel zeer gezonde en actieve VvE
– 60 zonnepanelen geplaatst op het dak van de hoogbouw
– berging in de onderbouw
– bijdrage VvE: €202,- per maand inclusief water en stookkosten excl elektra.
– voldoende parkeergelegenheid aan de voet van het appartementencomplex

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!