Top hoekappartement met veel ruimte, licht, vaste kasten, keurige afwerking en een ligging op het Zuiden met vrij uitzicht over Oegstgeest. Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers en is zonder enige moeite te betrekken.

Vlakbij het winkelcentrum Lange Voort ligt dit appartementencomplex van 6 woonlagen in een rustige en groene omgeving. Op de 5e woonlaag treft u dit riante 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement van ca. 86 m2 aan. In de directe omgeving bevinden zich alle mogelijke voorzieningen, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden en uitvalswegen. Het Centraal Station van Leiden ligt op fietsafstand, maar ook het gezellige oude dorpscentrum is lopend te bereiken.

Indeling:
5e verdieping:
Entree, gesloten portaal, hal met centraal de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel in meubel, separaat toilet met fontein en vaste kast. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, onder- en bovenkasten, vaste kast met aansluiting voor de wasapparatuur en de boiler. Verder beschikt het appartement over twee lichte slaapkamers waaronder een royale ouderslaapkamer en een riante living met eetkamer en 4 inbouwkasten. Door de gunstige hoekligging heeft het appartement vrij uitzicht en een lichte indruk! Het balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk. In de onderbouw is er een algemene ruimte om de fiets te plaatsen.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg
– servicekosten € 261,- per maand inclusief water en een voorschot voor de stookkosten van € 58,- per maand. Wij overhandigen u graag een specificatie van de afrekening van de stookkosten.
– Er is sprake van een actieve en gezonde verenging van eigenaren

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!