Bieden vanaf € 375.000,- k.k.

In Katwijk aan de Rijn staat een mooie, ruime woning te koop met ontzettend veel mogelijkheden. Het komt van pas als je een beetje handig bent, want de woning kan wat modernisering gebruiken. Er is voldoende ruimte op je privé oprit om één of meerdere auto’s te parkeren en daarnaast beschikt deze woning ook nog over een vrijstaande garage. De locatie is top, namelijk in een rustige woonwijk in het centrum. Zo sta je binnen een minuut lopen bij de bakker of de supermarkt.

De indeling is als volgt. Bij binnenkomst sta je in een gang waar alle kamers op de begane grond aan grenzen. Deze loopt volledig door naar de achterzijde van de woning, waar je via de deur de achtertuin kunt bereiken. Aan de rechterzijde tref je direct de woonkamer met een haard en aan de linkerzijde een voorkamer. Er is tevens een separaat toilet aanwezig op de begane grond. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en kun je bereiken via de woonkamer. Deze heeft een bruine kleurstelling en is uiteraard volledig te moderniseren. Deze is voorzien van een nieuw kunststof kozijn welke vervangen is in juni 2020. De achtertuin is volledig betegeld, maar hier kun je uiteraard iets heel gezelligs van maken met wat creativiteit. Denk er wat groen in en je komt al een heel eind!

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers met veel vaste kasten en een badkamer. Daarnaast bevat een van de slaapkamers nog een wastafel en een deur naar buiten voor een eventueel balkon.

Via de vlizotrap bereik je de zolder. Deze is ontzettend ruim, dus bijna zonde om alleen als bergruimte te gebruiken. Hier zou je eventueel nog een extra slaapkamer in kunnen bouwen of kunnen gebruiken als hobbyruimte. De zolder heeft een stahoogte van 2,80m.

Bijzonderheden:
– Toplocatie in het centrum van Katwijk aan de Rijn
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (mei 2020)
– Vrijstaande garage met 2 ingangen
– In verband met verkoop uit nalatenschap zijn er meerdere exenoratieclausules van toepassing.
– Oplevering in overleg, snelle oplevering is mogelijk (in 2021)

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!