Goed onderhouden eengezinswoning met een heerlijke tuin van 7,5 meter diep en 5 meter breed op het noordoosten, gelegen in een gezellige, rustige en kindvriendelijke straat met alleen bestemmingsverkeer. Ook heeft de woning een heerlijke voortuin op het zuidwesten waar u lekker van het zonnetje kan genieten.

Voorzieningen als scholen, supermarkten, overige winkels en NS-station zijn op loopafstand. Gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting A44 (Leiden, Den-Haag en Amsterdam). De bossen, de zee en het strand van Noordwijk zijn op fietsafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het woonblok en in de nabije omgeving.

Indeling:
Entree, hal, toilet, meterkast, technische ruimte alwaar opstelling cv-ketel, trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. Lichte woonkamer voorzien van grote raampartijen en toegang tot de achtertuin op het noordoosten met achterom en houten berging voorzien van elektra. Aan de voorzijde van de woning treft u een keurige keuken in een neutrale kleurstelling welke beschikt over veel kast- en werkruimte alsmede een gaskookplaat en een afzuigkap. De begane grond vloer is voorzien van korreltapijt.

1e verdieping:
Ruime overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, naastgelegen badkamer voorzien van een wastafel, 2e toilet, douche in cabine en aansluiting wasmachine en droger. Royale achterslaapkamer over de volledige breedte.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg
– keurig onderhouden eengezinswoning
– cv-ketel ca. 2014

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!