Te Koop: recreatie woning

Rust in de Randstad!

In een prachtig gebied gelegen treft u deze bijzondere recreatie woning aan. De woning is gelegen, grenzend aan Vliegveld Valkenburg en aan de grens van het Panbos in Katwijk. Het perceel van 11.150m2 groot is gelegen tussen andere ruime percelen, tussen de paarden en koeien. Hier kunt u in alles rust genieten van uw ruime kavel.

Binnen enkele minuten lopen loopt u zo het Panbos van Katwijk in. Het strand van Katwijk, Wassenaar zijn gemakkelijk op de fiets en auto te bereiken. Ook de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag bereikt u binnen enkele minuten.

Indeling:
Middels een elektrisch hek heeft u toegang tot het perceel. Ruime oprit, ruime paardenbak, opstelling voor mest en stalen container voor opslag van hooi. Paardenstal met meerdere boxen, elektra, water, buitenruimte, kippen-/duivenhok en aparte schuur met aansluiting voor een wasmachine en droger.

Ruime en sfeervolle bungalow met kunststof kozijnen. Entree, hal, open keuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Speelse indeling met meerdere zitruimtes, een serre en een fraai uitzicht over het weiland. Centrale badkamer met toilet, ligbad en wastafel in meubel. Riante slaapkamer met inbouwkast. Meerdere terrassen. Opstelling cv-ketel/boiler aan de zijkant van de bungalow.

De stal is voorzien van 16 zonnepanelen. De tuin beschikt over een geïntegreerde sproei installatie.

Bestemming:
Recreatiewoning:
Een gebouw, geen woonkeet, geen caravan, geen caravanbouwwerk of ander bouwsel op wielen zijnde, bestemd voor het uitsluitend door een of meer personen, die zijn/hun hoofdverblijf elders heeft/hebben, gedurende een gedeelte van het jaar te worden bewoond.

Het huidige bestemming ligt vast in verband met de ontwikkeling van het Vliegveld. Dit betekend dat er momenteel geen wijzigingen van de bestemming aangevraagd kunnen worden.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!