De 1e Poellaan 10 in Lisse is de laatste 2 jaar volledig onderhanden genomen. De woning is totaal gerenoveerd echter u moet nog wel de laatste hand leggen aan deze verbouwing. Het is een heerlijk modern huis geworden.

De woning ligt in het hart van de Bollenstreek. Zowel het winkelcentrum de Poelmarkt als het centrum van Lisse bevinden op enkele minuten van de woning. Daarnaast zijn ook scholen, de verschillende sportfaciliteiten en het Keukenhof binnen handbereik.

Indeling:
Vanuit de voortuin via de voordeur staat u zich direct in de open, moderne keuken welke voorzien is van een vaatwasser, 5-pits gasstel, combi oven/magnetron, een extra aparte oven en afzuigkap. De keuken ligt in de rechthoekige woonkamer en deze is voorzien van een mooie, grenen houten vloer. Vanaf de woonkamer loopt u naar de hal met toilet en fonteintje. In deze hal hangt ook de ketel en hier staan de wasmachine en droger. Via deze hal loopt u naar de luxe badkamer welke voorzien is van een groot hoekbad, aparte douche, een wastafelmeubel en toilet.
De trap naar de bovenverdieping zit in de woonkamer. Hier komt u op de overloop welke toegang geeft naar drie slaapkamers.
Er is een mogelijkheid aanwezig om een dakterras te creëren welke u via deze overloop kan bereiken.

Kenmerken:
Geheel gerenoveerde woning
3 slaapkamers
Ruime woon-/eetkamer
Loopafstand van winkelcentrum de Poelmarkt
Dichtbij de steden Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam (Schiphol)

Verkoper verteld!