Urban Villa - De Waterkanten bouwnummer 21 0ong, benedenwoning in Lisse - verkocht

 • Adres
  Urban Villa - De Waterkanten bouwnummer 21 0ong
  Plaats
  Lisse
  Postcode
  2161VC
  Ligging
  aan rustige weg
  Prijs
  € 467.900,- v.o.n. Verkocht
  Type woning
  benedenwoning
  Bouwperiode
  2018
  Soort bouw
  Nieuw
  Garage
  Ja
  Aantal kamers
  4
  Aantal slaapkamers
  3
  Woonoppervlakte
  131m²
  Inhoud
  340m³
  Oplevering
  in overleg
 • Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van
  Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast bent u ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren!

  Het centrum van de ‘Bollenstreek’ staat bekend om haar veelzijdige aanbod van winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Het van oudsher bloembollendorp Lisse beschikt over een rijke historie, die terug te vinden is in een wandeling door het oude centrum. Ook het cultureel erfgoed ‘Landgoed Keukenhof’, met daarop het kasteel uit 1640, getuigt van deze historie. Op woongebied biedt Lisse voor elk wat wils met woongenot in iedere prijsklasse. De vele restaurants en terrassen met specialiteiten uit alle windstreken zorgen ervoor dat u zich ook op culinair gebied in Lisse niet hoeft te vervelen. Lisse biedt het allemaal; van toprestaurant tot museum. Lisse is een prima uitvalsbasis om steden als Amsterdam, Leiden, Haarlem en Den Haag te bezoeken en is eenvoudig bereikbaar via de A4, N44 en N207. Water, bosgebied, de kust binnen handbereik, wonen voor iedere portemonnee, uitgebreide winkelvoorzieningen en een bruisende horeca: Lisse is top!

  Aan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementengebouwen ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse. Er wordt gestart met de verkoop van het meest zuidelijk gelegen woongebouw In een villa appartement heeft u alle ruimte om te genieten. De grote raampartijen zorgen voor veel licht in uw huis. De villa appartementen beschikken over ruime balkons tot wel 35 m2!

  Vanaf het ruime balkon kunt u genieten van de zon, het uitzicht, de rust en de Ringvaart. Het complex is opgebouwd uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage en omvat in totaal 20 luxe villa appartementen. Op de bovenste laag bevinden zich 2 penthouses met uitzicht op de Ringvaart. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon, complete badkamer, toilet, berging en parkeerplaats en worden hoogwaardig afgewerkt. De architectuur van de Villa Appartementen kenmerkt zich door een elegante en luxe uitstraling met oog voor detail. Door de ruime opzet en de
  vele raampartijen van de appartementen en penthouses geniet u van veel licht. Zowel binnen als buiten. Ieder appartement of penthouse heeft een ruim balkon of terras.
 • Neem contact met mij op over deze woning

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen. Verder zouden wij het zeer op
  prijs stellen indien u ons laat weten wat u van deze woning vindt.


  Persoonsgegevens

  Anti spam controle. Hoeveel is *
 • Ja ik heb interesse in deze woning en wil graag een bezichtiging plannen

  Geef hier uw voorkeurs data en tijd aan. Ook kunt u hier eventuele vragen stellen:


  Persoonsgegevens

  Anti spam controle. Hoeveel is *
 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: