Vijf Meiplein 36, portiekflat in Leiden - verkocht

 • Adres
  Vijf Meiplein 36
  Plaats
  Leiden
  Postcode
  2321BP
  Ligging
  in centrum
  Prijs
  € 175.000,- k.k. Verkocht
  Type woning
  portiekflat
  Bouwperiode
  1958
  Soort bouw
  Bestaand
  Aantal kamers
  3
  Aantal slaapkamers
  2
  Woonoppervlakte
  70m²
  Inhoud
  225m³
  Oplevering
  in overleg
 • Op zoek naar een leuk appartement die u volledig naar eigen wens kunt indelen en afmaken? Kom dan eens kijken bij de Vijf Meiplein 36 in Leiden. Deze opvallend lichte woning bevindt zich op de 1e verdieping van het appartementencomplex gelegen aan het Vijf Meiplein welke de afgelopen jaren is gemoderniseerd tot het aantrekkelijke winkelcentrum De Luifelbaan waar o.a. AH XL, Lidl, Hema en Blokker zijn gevestigd. Gunstige ligging t.o.v. winkels, diverse sport- en recreatievoorzieningen, LUMC, Bio Science Park, Universiteit, openbaar vervoer en uitvalswegen A44/A4/ en N11.

  Indeling:
  Entree woning, hal met dubbele vaste kast en toilet. Toegang tot de 1e slaapkamer met vaste kast, toegang tot het balkon en hardhouten kozijn met enkel glas. Centrale keuken met onder- en bovenkasten, opstelling geiser (defect), en toegang tot de badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Tevens is het ruime balkon via de keuken te bereiken. Toegang tot de tweede ruime en lichte slaapkamer. Royale en lichte doorzonkamen met gashaard. De woonkamer is ca. 9,2 meter lang en 3,5 meter breed. Met uitzondering van de 1e slaapkamer is het appartement volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

  Bijzonderheden:
  - Bijdrage VvW ca. € 158,- per maand
  - Eigen berging


  Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

  Gebruiksoppervlakte wonen:
  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
 • Neem contact met mij op over deze woning

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen. Verder zouden wij het zeer op
  prijs stellen indien u ons laat weten wat u van deze woning vindt.


  Persoonsgegevens

  Anti spam controle. Hoeveel is *
 • Ja ik heb interesse in deze woning en wil graag een bezichtiging plannen

  Geef hier uw voorkeurs data en tijd aan. Ook kunt u hier eventuele vragen stellen:


  Persoonsgegevens

  Anti spam controle. Hoeveel is *
 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: