Betrokkenheid, betrouwbaarheid, ervaring en vakkundigheid, dat maakt het verschil
26-01-2015

De woningmarkt is sterk veranderd. Een woning verkoopt zichzelf niet zomaar meer op basis van een mooi plaatje. Het is tijd voor een nieuwe aanpak. Met nieuwe middelen. En met nieuw elan. ‘Tijden veranderen, en wij als makelaarskantoor ook. We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full service kantoor op het gebied van dienstverlening bij verkoop en aankoop, huur en verhuur, hypotheken en verzekeringen, advies en consultancy. En wij als ZekerVia Makelaarsgroep blijven ons vernieuwen, om de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen, zegt Sandor Losecaat van ZekerVia Losecaat NVM Makelaar in Oegstgeest.

De makelaar van de toekomst
De nieuwe woningmarkt vraagt om een makelaar met een nieuwe visie. ‘Elke klant is anders, elke opdracht puur persoonlijk. Makelen is mensenwerk! ‘Makelaar is een prachtig vak, dat draait om de balans tussen persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid, ervaring en vakkundigheid. Al sinds we in 1990 als ‘tweemanszaak’ begonnen, heb ik de toewijding om mijn klanten op een laagdrempelige, persoonlijke, maar altijd deskundige manier te begeleiden op weg naar hun droomhuis.’

Samen staan we sterk!
‘Mijn mening is dat niemand een woning en omgeving beter kent dan de eigenaar zelf. Als makelaar voegen we daar heel veel ervaring, expertise en een groot netwerk aan toe. Een huis (ver)kopen is dan ook echt teamwork!
Samen staan we sterk!’ aldus Sandor Losecaat.