De Posterijen, appartementen in Voorhout

 • Adres
  De Posterijen
  Plaats
  Voorhout
  Prijs
  € 250.000,- v.o.n. tot € 475.000,- v.o.n.
  Type woning
  appartementen  » Bekijk ook de projectwebsite

 • Smaakvol wonen in hartje Voorhout

  In nieuwbouwproject “De Posterijen” geniet u optimaal van alle moois dat Voorhout en omgeving te bieden heeft. De 30 luxe appartementen, 3 maisonnettes voor wonen & werken en commerciële ruimtes in het stijlvolle gebouw bevinden zich midden in het dorpshart. Met alle dagelijkse boodschappen op loopafstand in de Herenstraat, uw thuisadres. En alle schoonheid van de regio om u heen. Van Noordzeestrand tot bruisend hartje Leiden, vanuit “ De Posterijen” heeft u het allemaal binnen handbereik. Dat maakt wonen & werken in ''De Posterijen'' zo mooi.

  Het stijlvol vormgegeven appartementencomplex zal door De Raad Bouw B.V. worden gerealiseerd op de hoek Herenstraat - Prins Bernhardstraat. Centraal in het hart van Voorhout. De entree van de 30 appartementen bevindt zich aan de Prins Bernhardstraat. Het gebouw omvat 4 bouwlagen waarvan de begane grond gereserveerd is voor bergingen, commerciële ruimtes en een inpandig parkeerterrein.

  Appartementen
  De 30 appartementen liggen verspreid over de eerste, tweede en derde verdieping welke u kunt bereiken via de trap of met de lift. De woonoppervlakte varieert van ca. 72m² tot ca. 150m². Uiteraard hebben de meeste appartementen een balkon of loggia aan de straatzijde, veelal op het zonnige zuiden gericht. U kunt kiezen uit diverse typen appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen worden uitgevoerd met een badkamer en bijna overal met een apart toilet.

  Wonen & Werken
  De 3 maisonnettes voor wonen & werken hebben elk een eigen entree op de begane grond aan de Irenestraat. Via een trap betreedt u het woongedeelte op de eerste verdieping. De maisonnettes zijn op de begane grond voorzien van een commerciële ruimte van ca. 52m² met een dubbele entreedeur. Het woongedeelte op de verdieping telt ca. 73m² woonoppervlakte waaronder de woonkamer met balkon, 2 slaapkamers, badkamer en toilet zijn begrepen. Al met al een unieke kans om in hartje Voorhout wonen en werken te combineren.

  Interesse?
  Voor meer informatie over de verkoop van deze woningen kunt u contact opnemen met Geurts Makelaars.
 • asdasd
 • Neem contact met mij op over deze woning

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen. Verder zouden wij het zeer op
  prijs stellen indien u ons laat weten wat u van deze woning vindt.


  Persoonsgegevens


  Hoeveel is

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: