De Klaproos, kleinschalige appartementencomplex in Voorhout

 • Adres
  De Klaproos
  Plaats
  Voorhout
  Prijs
  € 170.000,- v.o.n. tot € 225.000,- v.o.n.
  Type woning
  kleinschalige appartementencomplex  » Bekijk ook de projectwebsite

 • De Klaproos: Lekker wonen

  Op steenworp afstand van de Herenstraat, het centrum van Voorhout, wordt op de hoek Kerkzicht/Raadhuisplein het kleinschalige appartementencomplex De Klaproos ontwikkeld. Een rustige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen één minuut wandelt u in de bruisende Herenstraat met zijn uitgebreide winkelaanbod en ook het NS-station is snel te voet te bereiken. De Klaproos staat op een plek waar alle ingrediënten om lekker te wonen aanwezig zijn.

  Het nieuwbouwcomplex bestaat uit negentien aantrekkelijk geprijsde appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping van het complex. Er zijn zes verschillende woningtypen verdeeld over alle etages. Onder de appartementen worden praktijk- en dienstverleningsruimtes gerealiseerd.


  APPARTEMENTENCOMPLEX

  Algemene voorzieningen appartementen

  Bewoners van de Klaproos kunnen hun appartementen bereiken via het Raadhuisplein. Daar wordt de centrale entree met lift gerealiseerd. Op iedere verdieping zijn enkele appartementen te bereiken vanuit de hal waar men de lift uitstapt. De overige woningen zijn toegankelijk vanaf een galerij. Alle woningen beschikken over een balkon met ligging op het zuid-oosten of zuid-westen. De hoekappartementen worden opgeleverd met een wat groter hoekbalkon. Elk appartement heeft een eigen berging die te bereiken is vanaf het parkeerterrein. Dit eigen terrein biedt ruime parkeergelegenheid voor de bewoners.

  De appartementen

  Dat de Klaproos veelzijdig is ziet u aan de diversiteit aan appartementen qua vorm, indeling, en grootte. Er is volop keuze voor een appartement naar wens. Alle zes woningtypen zijn driekamerappartementen met een afmeting tussen de 68m² en 83m². De woningen beschikken over twee slaapkamers, steevast een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer met betegelde douche en optioneel ruimte voor een ligbad, een apart toilet, een bergruimte met wasmachine aansluiting en CV- en ventilatiesysteem. Een aantal appartementen op de tweede en derde woonlaag bevinden zich onder de sfeervolle schuine kap.
 • asdasd
 • Neem contact met mij op over deze woning

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen. Verder zouden wij het zeer op
  prijs stellen indien u ons laat weten wat u van deze woning vindt.


  Persoonsgegevens


  Hoeveel is

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: