Cantate - Hooghkamer, appartement in Voorhout

 • Adres
  Cantate - Hooghkamer
  Plaats
  Voorhout
  Prijs
  € 212.500,- v.o.n. tot € 275.000,- v.o.n.
  Type woning
  appartement  » Bekijk ook de projectwebsite

 • De nieuwbouwwijk Hooghkamer in Voorhout heeft voor ieder wat wils. Dichtbij de stad en toch landelijk gelegen heeft het een ideale ligging. De wijk Hooghkamer bestaat uit vier woongebieden: LINT, PARK, DORP en SINGELS. Elk woongebied heeft zijn eigen charme. Zo staat LINT bekend om het landelijke, vrije leven. In dit gebied worden kavels aangeboden om uw eigen droomhuis te bouwen. De sfeer van het woongebied DORP is tuindorps. De variatie in woningen zorgt voor een speelse, gezellige uitstraling.

  Bent u een natuurliefhebber, dan is wonen aan het PARK echt iets voor u. In het groene gebied heerst een ontspannen sfeer. In de eengezinswoningen en appartementen is het heerlijk wonen. Zoekt u de vrijheid van het water, dan bent u bij SINGELS aan het juiste adres. Dit woongebied bestaat uit drie woonvelden met alleen maar laagbouw. Aan de randen van de SINGELS komen kleinschalige appartementsgebouwen.

  Wat uw voorkeur ook is, in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout vindt u het!

  Centraal wonen aan het Park

  Groen wonen met stadse accenten, kan in woongebied PARK. Tussen de Molentocht en de Componistenlaan vindt u het mooie appartementencomplex Cantate. Met de vrijheid van het water van SINGELS en de gezelligheid van DORP op loopafstand, vormt Cantate de ideale thuisbasis voor velen. Of u nu op zoek bent naar een ruim appartement voor uw (jonge) gezin, of naar een appartement om te genieten van uw oudere dag.. Bij Cantate aan het PARK bent u aan het goede adres.

  In de buurt
  Met het gezellige centrum van Voorhout, het strand van Noordwijk en de stad Leiden op steenworpafstand, heeft de nieuwe wijk Hooghkamer een ideale ligging. Via de A44 bent u binnen korte tijd in de grote steden als Den Haag of Amsterdam. Wilt u de auto een keer laten staan? Dan brengt de trein u vanaf station Voorhout naar uw plaats van bestemming.
 • asdasd
 • Neem contact met mij op over deze woning

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen. Verder zouden wij het zeer op
  prijs stellen indien u ons laat weten wat u van deze woning vindt.


  Persoonsgegevens


  Hoeveel is

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: