Taxaties

Als beëdigd taxateur verzorgen de makelaars van de ZekerVIA Makelaarsgroep betaalbare en transparante taxaties. Fiscale taxaties of taxaties voor hypotheken of successie: gevalideerde rapporten voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Onder onze klanten rekenen wij ook financiële instellingen zoals Westland Utrecht Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank Spark Hypotheken en Obvion.

De ZekerVIA Makelaarsgroep is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf, waarmee de kwaliteit van de taxatie gewaarborgd wordt.


Wilt u een taxatie door de ZekerVIA Makelaarsgroep laten uitvoeren?

Bel ons of kom langs op één van onze kantoren in:


Zoekopdracht

Wilt u gratis op de hoogte worden gehouden van aanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel? Dat kan heel gemakkelijk met de zoekservice van de ZekerVia Makelaarsgroep. U meldt zich bij ons aan, vult uw zoekprofiel in en wordt via e-mail en/of sms op de hoogte gehouden van alle woningen in ons bestand die aan uw wensen voldoen. Zo gaat uw droomhuis niet aan uw neus voorbij. Eenvoudiger kan bijna niet!

nwwi taxaties zekervia

Maak een afspraak met de ZekerVia Makelaarsgroep

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak.


Kantoor
 
Anti spam controle. Hoeveel is *
Verzenden