Aankoop

De mooiste woning voor de beste prijs?

De beste deals maakt u met ZekerVia Makelaarsgroep!

Koopt u een 2e hands auto, laat u zich informeren! Koopt u een nieuwe keuken, laat u zich informeren! Koopt u een nieuw bankstel, laat u zich informeren!
Waarom dan niet bij zo'n belangrijke beslissing als het kopen van een woning?! Wij besparen u problemen én geld!

De ZekerVIA Makelaarsgroep richt zich op alle prijsklassen van de markt, van starterswoning tot luxe villa.


Iedereen is welkom! Loop gerust binnen bij een van onze kantoren in:

Nadere informatie? Bel ons of stuur een e-mail.

Of plaats een zoekopdracht! Wij houden u dan via de mail, desgewenst per sms, op de hoogte van ons woningaanbod passend bij uw woonwensen.


De voordelen van een aankopend makelaar:

  • Betaal niet te veel. Wij beoordelen de waarde en voeren voor u de onderhandeling.
  • Weet wat u koopt. U koopt een paar keer in uw leven, wij weekelijks.
  • Wij weten de marktwaarde. Door onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de regionale ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, weten we als ZekerVIA makelaarsgroep precies wat de marktwaarde is en hoe de vraagprijs zich verhoudt binnen de lokale en regionale huizenmarkt.
  • Méér dan onderhandelen. Maar een aankopend makelaar doet meer dan efficiënt onderhandelen. Een aankopend makelaar houdt bouwkundige, milieutechnische en juridische aspecten tegen het licht, waardoor u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook zijn we op de hoogte van de bouwperikelen in een specifieke wijk, zoals betonrot, verzakkingen, gebreken en asbest die in de tienduizenden euro’s kunnen lopen.
  • Bestemming en omgeving. We hebben oog voor bestemmingsplannen en bouwplannen die uw toekomstig woongenot kunnen veranderen. We maken de kosten van achterstallig onderhoud inzichtelijk en controleren of er bij het kopen van een appartement nog achterstallige betalingen zijn, zoals erfpacht, zaken waar u als koper verantwoordelijk voor bent.

zekervia aankoopmakelaar

Maak een afspraak met de ZekerVia Makelaarsgroep

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak.


Kantoor
 
Anti spam controle. Hoeveel is *
Verzenden