Leidsestraat 18, in Hillegom

 • Adres
  Leidsestraat 18
  Plaats
  Hillegom
  Postcode
  2182DN
  Prijs
  € 595.000,- k.k.
  Type object
  Soort bouw
  N.v.t.
 • Groot perceel grond van totaal 2.610 m2. Het perceel is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Hillegom en ligt toch in een rustige omgeving. Deze locatie is uitermate geschikt voor woningbouw. Door o.a. haar ligging nabij het centrum van Hillegom.
  Dit perceel is een belangrijk onderdeel van het voormalige project 'Triangel' waar eerder reeds ontwikkelingsplannen zijn gemaakt voor woningbouw.

  Op het perceel is een woning aanwezig, welke in drie delen wordt verhuurd. Verdeeld in de oppervlakten 82 m2, 62 m2 en 49 m2. De woning bestaat uit een woongedeelte op de begane grond (62 m2) met woonkamer, keuken, bijkeuken, twee slaapkamers, toilet en douchegelegenheid. Een tweede gedeelte, in het bijgebouw (82 m2) met woonkamer, twee slaapkamers, keuken, toilet, douchegelegenheid en berging. Op de eerste etage (49 m2) bevindt zich tevens een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en toilet. Het pand is voorzien van twee CV-ketels. Oplevering dient in overleg te geschieden.

  De ligging van de woning en achtergelegen grond is op de bijgaande luchtfoto weergegeven.
  Er is een asbestinventarisatierapport en milieukundig bodemonderzoek zijn beschikbaar op aanvraag.

  De bestemming: De achtergelegen gronden momenteel 'Agrarisch' en de woning 'Wonen'. Het momenteel agrarisch gedeelte heeft verder de 'Gebiedsaanduiding Wro-zone - wijzigingsbesluit' wat wil zeggen dat de mogelijkheid aanwezig is om het gebied, onder voorwaarden van de aangegeven regels, te wijzigen in 'Wonen'.

  Zie voor een vogelvlucht overzicht (dronevideo), 360-graden foto's en meerdere visuele informatie via Funda.nl (wonen).

  Goed om te weten:
  - We hanteren o.a. de asbestclausule, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst
  - Gelegen op groot perceel van 2.610m2 eigen grond
  - Geschikt voor nadere ontwikkeling, belegging of eigen gebruik

  Nadere informatie bij de makelaar.
 • asdasd